عضویت در خبرنامۀ انجمن:

عضویت برخط

لطفاً قبل از شروع ثبت نام به نکات زیر توجه کنید :

·    از آنجا که اطلاعات ورودی شما بعنوان اطلاعات شخصی شما ثبت خواهد شد لطفا در ورود اطلاعات کمال دقت را مبذول فرمایید.

·    در ورود اطلاعاتی که عدد هستند از جمله شماره ملی و تلفن به هیج عنوان از ” () ، _ ، ، {} ، <> ” و کلید SPACE استفاده نکنید.

·    متقاضیان باید حق عضویت خود را مطابق جدول زیر، به حساب انجمن نزد بانک تجارت به شمارۀ 299026469  به نام انجمن علمی یادگیری الکترونیکی ایران پرداخت کنند.

·     لطفاً قبل از شروع ثبت نام، فرم عضویت را از اینجا دریافت کنید و پس از چاپ، آن را تکمیل و امضاء کرده، سپس اسکن کنید.

·    لطفاً فایل های اسکن شدۀ عکس پرسنلی، آخرین مدرک تحصیلی، صفحه اول شناسنامه، کارت ملی، کارنامک علمی و فیش بانکی را آماده کنید.

·    حداکثر اندازۀ قابل قبول برای هریک از فایل‌های مذکور ۷۰ کیلوبایت است.

نوع عضویت حق عضویت سالانه (ریال)
حقیقی پیوسته 000‚750
وابسته 000‚600
دانشجویی 000‚200
افتخاری -
حقوقی عادی (سیمین) 000‚4,000
ممتاز (زرین) 000‚15,000
برجسته (بلورین) 000‚40,000

شماره حساب 299026469 بانک تجارت به نام انجمن علمی یادگیری الکترونیکی ایران است. متقاضیان می‌توانند حق عضویت خود را نزد یکی از شعب بانک تجارت پرداخت نمایند. همچنین برای سهولت بیشتر، افراد متقاضی با مراجعه به آدرس http://icelet2016.elearningassociation.ir/pay/member.php قادر خواهند بود نسبت به پرداخت حق عضویت خود اقدام نمایند.

شروع ثبت نام