دومین رویداد میز تکنولوژی انجمن یادگیری الکترونیکی ایران با همکاری انجمن فناوری آموزشی ایران برگزار می‌گردد.

دومین رویداد میز تکنولوژی انجمن یادگیری الکترونیکی ایران با همکاری انجمن فناوری آموزشی ایران با تاکید بر تحول دیجیتال، اشتغال و توسعه مهارت‌های برنامه‌نویسی بر بستر الکترونیکی برگزار می‌گردد.

گسترش بکارگیری آموزش بر بستر الکترونیکی نه تنها به‌دلیل بحران کرونا صورت گرفت، بلکه این ابزار و روش مبنای عمده فعالیت‌های آموزشی ایران و ‌جهان حتی پس از کرونا خواهد بود. بر همین اساس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران با هدف کمک به فرهنگ سازی و توسعه مهارتهای آموزش و یادگیری بر بستر الکترونیکی و از یک طرف، و اهمیت بحث مهارت‌های برنامه نویسی و اشتغال بر مبنای آن در ایران و‌جهان، این رویداد را برگزار می‌کند.

بر اساس پیش بینی ها و آمارهای موجود نیاز به متخصصان برنامه‌نویسی بسیار جدی است و فرصت‌های شغلی پر درآمد و تاثیر گذاری برای کار در ایران و حتی کار از راه دور وجود دارد. اما ممکن است به‌دلیل شرایط حاضر بسیار فکر کنند که نیاز به توسعه این مهارت ها فقط با کلاس‌های حضوری امکان پذیر است در صورتی که اصلا چنین نیست و به‌سادگی می توان از این فرصت‌ها در شرایط حاضر بهره مند شد.

اهداف رویداد:

• آشنایی با ظرفیت‌های برنامه‌نویسی کامپیوتر به عنوان یکی از حوزه‌های پرتقاضای شغلی
  • ایجاد موج فراگیر مهارت‌ افزایی در جوانان و دانشجویان جهت ورود به بازار کار
  • معرفی مؤسسات پیشرو در زمینه مهارت‌افزایی دیجیتالی
  • معرفی فرصت‌های شغلی مرتبط با مهارت‌های برنامه نویسی

مخاطبین رویداد

• مؤسسات فعال در زمینه مهارت‌افزایی دیجیتالی در حوزه برنامه نویسی رایانه ای
  • مدیران و معاونین آموزشی مدارس و مراکز علمی
  • دانش آموزان، دانشجویان و دانش آموختگان در رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم مهندسی و علوم پایه .
  • اعضای انجمن‌های علمی دانش آموزی و دانشجویی

جهت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام شرکت ها به لینک زیر مراجعه نمایید:

Notify of
Inline Feedbacks